Printul mostenitor al Arabiei Saudite, Abdullah ben Abdel Aziz, a facut apel la crearea unui centru mondial international de lupta impotriva terorismului, apel survenit in deschiderea la Riad a unei conferinte internationale de lupta impotriva terori
Printul mostenitor al Arabiei Saudite, Abdullah ben Abdel Aziz, a facut apel la crearea unui centru mondial international de lupta impotriva terorismului, apel survenit in deschiderea la Riad a unei conferinte internationale de lupta impotriva terorismului, informeaza AFP si Reuters, preluat de Rompres. "Obiectivul acestui centru este schimbul si transmiterea de informatii intr-o maniera imediata compatibila cu rapiditatea evenimentelor si pentru a evita ca ele sa nu mai aiba loc", a declarat printul saudit in fata participantilor la reuniune, la care sunt prezente delegatii din peste 50 de tari, precum si reprezentanti ai unor organizatii internationale. Cu aceasta ocazie, el si-a exprimat speranta ca in cadrul conferintei se va deschide o noua pagina in cooperarea internationala pentru faurirea unei lumi fara terorism". Timp de patru zile, in cadrul conferintei vor avea loc dezbateri pe tema radacinilor terorismului, precum si in legatura cu relatiile dintre terorism si spalarea de bani sau traficul de arme si de droguri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.