Un functionar al Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj a fost retinut ieri, de politistii doljeni, pentru rambursari ilegale de TVA. Alaturi de Georgeta Seftulescu, inspector in cadrul Serviciului de control fiscal, a fost retinut si Dan Valc
Un functionar al Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj a fost retinut ieri, de politistii doljeni, pentru rambursari ilegale de TVA. Alaturi de Georgeta Seftulescu, inspector in cadrul Serviciului de control fiscal, a fost retinut si Dan Valcan, reprezentant al unei firme din Sibiu. Cei doi sunt invinuiti de complicitate la inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
in fapt, este vorba de rambursari ilegale de TVA in valoare de 3,7 miliarde de lei, primite de Ilie Pascalau, patronul unui club de noapte din Craiova. Acesta insa a disparut, fiind dat in urmarire generala pentru proxenetism.
in urma cu cinci ani, clubul lui Ilie Pascalau a fost in mijlocul unui scandal de pomina. Atunci doi procurori craioveni au fost filmati in timp ce, sumar imbracati, se distrau cu prostituate.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.