Asia a devenit cea mai atractiva piata pentru fotbalistii din Divizia A. Dupa imprumutul in China al celui mai productiv atacant din campionatul intern, Ionel Danciulescu, un alt varf cu o prestatie apreciata in sezonul trecut, este ca si transferat
Asia a devenit cea mai atractiva piata pentru fotbalistii din Divizia A. Dupa imprumutul in China al celui mai productiv atacant din campionatul intern, Ionel Danciulescu, un alt varf cu o prestatie apreciata in sezonul trecut, este ca si transferat in Coreea de Sud. Stelistul Adrian Neaga i-a impresionat pe coreenii de la Chunnam Dragons, care au fost prezenti in tribunele stadionului din Como la amicalul pe care ros-albastrii l-au disputat miercuri cu Internazionale Milano.
Acestia s-au aratat incantati de calitatile fotbalistului si prin intermediul impresarului Dumitru Tudor au facut o oferta de 1 milion de dolari.
Conducatorii din Ghencea sunt de acord cu suma pe care urmeaza sa o primeasca, dar spun ca ii vor da drumul jucatorului abia dupa dubla cu Valencia din Cupa UEFA. Principalul motiv pentru care Steaua il lasa asa de usor pe Neaga sa plece este legat de dorinta patronului Gigi Becali de a-l vedea in primul unsprezece pe Andrei Cristea, jucator pentru care a platit o suma destul de mare Bacaului.
Se pare ca asiaticii au dactilografiat deja si contractul jucatorului, unul pe 3 ani, cu un castig mediu de 400.000 de dolari anual, adica de patru ori mai mult decat suma pe care o castiga in acest moment la Steaua. Rica urmeaza sa-l semneze spre finalul lui februarie.
La randul sau impresarul Dumitru Tudor a declarat, ieri, ca transferul jucatorului in Coreea este doar o chestiune de timp. "Discutiile sunt ca si finalizate. Nu pot divulga suma pe care o va primi Steaua, insa pot sa va spun ca lui Rica i s-a facut deja un contract extrem de bun, mult peste ce are acum in Ghencea. Suta la suta, Neaga va pleca in Coreea, insa dupa disputarea celor doua meciuri cu Valencia", a declarat Dumitru Tudor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.