Implicarea procurorilor in dosarul "taxe de la gimnaste" i-a dat aripi fostei sportive Oana Petrovschi. Tanara de numai 19 ani a declarat razboi total antrenoarei de la Deva, Mariana Bitang, admitand insa ca si Belu are partea lui de vina. "De Octavi
Implicarea procurorilor in dosarul "taxe de la gimnaste" i-a dat aripi fostei sportive Oana Petrovschi. Tanara de numai 19 ani a declarat razboi total antrenoarei de la Deva, Mariana Bitang, admitand insa ca si Belu are partea lui de vina. "De Octavian Belu imi pare rau, stiti ca greseala recunoscuta este pe jumatate iertata. in schimb, Bitang a negat totul in fata judecatoarei si asta m-a inrait si mai tare. Din cauza ei trebuie sa fac acum mai multe operatii, iar cu cat trece timpul, riscurile sunt mult mai mari. Pentru raul pe care mi l-a facut, pe doamna Bitang nu o voi ierta niciodata", ne-a declarat, pe un ton razboinic, Oana Petrovschi. De altfel, fosta vicecampioana mondiala la paralele a spus ca implicarea sponsorului principal al federatiei de resort in stingerea conflictului dintre ea si cei doi antrenori, Belu si Bitang, este tardiva. "Le multumesc pentru propunere, dar ei vor sa-mi deconteze cheltuielile pentru operatii. insa, eu de unde i-au bani ca sa ma pot opera?", se intreaba ironic fosta gimnasta.
Ieri dupa-amiaza, Oana a fost la Institutul de Medicina Legala din Bucuresti pentru a fi supusa unor examene medicale amanuntite, rezultatele acestora urmand sa fie depuse ca proba in dosarul de la Tribunalul Bucuresti.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.