Baietii de la Directia 5 pregatesc un concert de Valentine's Day. Spectacolul, care va beneficia de o sonorizare de ultima generatie, va avea loc la Sala Palatului, incepand cu orele 19.30. Pretul unui bilet este de 100, 200 si, respectiv, 250.000 de
Baietii de la Directia 5 pregatesc un concert de Valentine's Day. Spectacolul, care va beneficia de o sonorizare de ultima generatie, va avea loc la Sala Palatului, incepand cu orele 19.30. Pretul unui bilet este de 100, 200 si, respectiv, 250.000 de lei. Pe langa trupa Krypton, care va evolua in deschidere, Marian Ionescu si compania vor fi insotiti pe scena si de o vedeta feminina. Intrebat daca vedeta e Anna Lesko, Marian Ionescu a oferit un raspuns neasteptat: ''Anna Lesko nu e o surpriza, e o certitudine''! Sa fie acesta un semn ca Marian Ionescu incearca sa ridice valul asupra misterioasei sale relatii cu focoasa moldoveanca?


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.