Mama traficantului de droguri Florin Calin zis "Malu" a declarat in fata instantei Tribunalului Bucuresti, in calitate de martor, ca fiul ei se droga. De asemenea, Rodica Calin a mentionat ca nu si-a vazut fiul consumand stupefiante, dar a aflat aces
Mama traficantului de droguri Florin Calin zis "Malu" a declarat in fata instantei Tribunalului Bucuresti, in calitate de martor, ca fiul ei se droga. De asemenea, Rodica Calin a mentionat ca nu si-a vazut fiul consumand stupefiante, dar a aflat acest lucru de la diverse cunostinte, precizand, in context, ca incidentul de la Sinesti in urma caruia fiul ei a fost prins de politisti cu peste 1 kg de heroina ascunsa sub canapeaua Mercedesului constituie "o inscenare facuta de un cunoscut, Dan Lazarescu". Un alt martor, Marius Brandusescu, a spus ca a facut tranzactii de droguri cu "Malu". El a precizat ca nu a fost organizata o retea de traficanti de stupefiante. Florian Calin a fost trimis in judecata pentru trafic de droguri. Inculpatul a fost urmarit international timp de trei ani dupa care a fost extradat din Canada. Lider al unei importante retele de traficanti de droguri, "Malu" a reusit sa introduca in tara peste 25 de kg de stupefiante. Florian Calin este judecat intr-un dosar distinct de cel al celorlalti membri ai retelei, ca urmare a faptului ca a fugit in Canada. Instanta a fixat urmatorul termen al procesului pentru inceputul lunii martie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.