Ofiteri din cadrul Biroului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog al Politiei Sectorului 1 si Sectorului 4 au prins in flagrant noua consumatori si traficanti de droguri, in special heroina. Traficantii distribuiau heroina la imobilul din Sect
Ofiteri din cadrul Biroului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog al Politiei Sectorului 1 si Sectorului 4 au prins in flagrant noua consumatori si traficanti de droguri, in special heroina. Traficantii distribuiau heroina la imobilul din Sectorul 1, obligand, pe marea parte a consumatorilor, sa-si administreze dozele in incinta acestuia, informeaza un comunicat remis de Directia Generala de Politie a municipiului Bucuresti. Acestia au fost identificati in persoana lui C. Costel Marian, de 36 de ani, C. Irina Maria, de 28 de ani, domiciliati in Bucuresti, D. Maria, zisa "Mana", de 47 de ani, si D. Carmen, de 27 de ani, domiciliate de asemenea in Capitala, toti cunoscuti ca distribuitori de heroina, I. Alexandrina, de 22 de ani, I. Florenta, de 14 ani, R. Tudor Robertino, de 33 de ani, R. Marinela, de 16 ani, din judetul Tulcea, si B. Ionela, de 28 de ani, prostituata, toti consumatori de heroina. Cei in cauza au fost prinsi in flagrant in timp ce vindeau unei persoane patru doze de heroina contra sumei de un milion de lei. Cu ocazia perchezitiei in imobil, ofiterii antidrog au descoperit bani proveniti din vanzarea drogurilor, mai multe doze si o alta cantitate de heroina pe care, in acel moment, acestia o portionau in doze de aproximativ patru grame. Pe langa acestea, au mai fost gasite seringi hipodermice utilizate la injectarea drogurilor, obiecte folosite la portionarea si ambalarea acestora, aproximativ 400 de seringi hipodermice nefolosite si suma de 3,3 milioane de lei proveniti din vanzarea drogurilor. Cercetarile sunt continuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti cu C. Costel Marian, C. Irina Maria si D. Maria in stare de arest preventiv pe o perioada de 29 de zile. Celelalte persoane sunt cercetate in stare de libertate sub aspectul savarsirii infractiunilor de detinere, trafic de droguri de mare risc si punerea la dispozitie a locuintei in vederea consumului si traficului de droguri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.