Fratii Ion si Vasile Balint, cunoscuti sub numele de Nutu si Sile Camataru, au fost despartiti, dupa ce autoritatile au decis mutarea lor din arestul Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR). Astfel, Sile Camataru a ajuns la Penitenciarul de
Fratii Ion si Vasile Balint, cunoscuti sub numele de Nutu si Sile Camataru, au fost despartiti, dupa ce autoritatile au decis mutarea lor din arestul Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR). Astfel, Sile Camataru a ajuns la Penitenciarul de maxima siguranta din Craiova, fiind noul coleg al fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, incarcerat si el in inchisoarea din Craiova. Fratele lui Sile, Nutu Camataru a fost mutat in schimb la Penitenciarul de la Margineni, judetul Prahova, o inchisoare recunoscuta pentru faptul ca in acest loc sunt incarcerati cei mai multi detinuti care au de ispasit pedepse pe viata. De asemnea, a fost mutat si unul dintre locotenentii celor doi, Silviu Duduita care a ajuns la Penitenciarul din Giurgiu. Aceste masuri au fost luate pentru ca cei trei sa intrerupa orice legatura. Avocatul celor doi lideri ai lumii interlope considera insa ca separarea clientilor sai reprezinta un grav abuz, intrucat "infaptuirea actului de justitie este in primejdie, pentru ca cei doi nu pot fi adusi in timp util la procesele desfasurate in Bucuresti".
Singura persoana care a fost acuzata ca a avut relatii cu clanul Camataru, arestata insa in alt dosar, si care a ramas in arestul IGP, este fostul senator Vasile Duta. (A.I.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.