Banca Romaneasca, membra a Grupului National Bank of Greece a modificat dobanzile constituite de catre persoanele fizice si juridice pentru depozitele si certificatele de depozit in lei si valuta, informeaza un comunicat al Bancii Romanesti, citat de
Banca Romaneasca, membra a Grupului National Bank of Greece a modificat dobanzile constituite de catre persoanele fizice si juridice pentru depozitele si certificatele de depozit in lei si valuta, informeaza un comunicat al Bancii Romanesti, citat de Rompres. Atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice, dobanzile la depozitele in lei sunt de 13,75% la depunerile pe o luna, de 13,25% la trei luni, de 12,50% la sase luni, de 12% la noua luni si de 11,00% la cele pe 12 luni.
Pentru depozitele in dolari sunt dobazi de 1,95% la depozitele pe o luna, de 2,10% pentru cele la trei luni, de 2,30% pentru cele la sase luni si de 2,50% pentru cele la noua luni sau 12 luni.
Pentru depozitele in euro sunt dobanzi de 2,40% pentru cele la o luna, 2,60% la trei luni, de 2,80% la sase luni si de 3% pentru cele la noua luni sau 12 luni. (A.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.