Netratat, diabetul de tip 2 poate afecta starea psihica a femeilor, au anuntat cercetatorii de la Centrul de Tratare a Diabetului din Anglia. Aceste informatii au fost confirmate si in urma unui studiu efectuat in SUA si care a demonstrat ca femeile
Netratat, diabetul de tip 2 poate afecta starea psihica a femeilor, au anuntat cercetatorii de la Centrul de Tratare a Diabetului din Anglia. Aceste informatii au fost confirmate si in urma unui studiu efectuat in SUA si care a demonstrat ca femeile cu varste inaintate (65-70 de ani) si care sufera de diabet de multa vreme sunt mai putin lucide decat cele care nu au diabet. "in cazul persoanelor bolnave de diabet, cantitatea mare de glucoza din sange afecteaza, in timp, vederea, inima, rinichii si chiar sistemul nervos", a afirmat directorul Centrului de Tratare a Diabetului din Anglia, Eleanor Kennedy.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.