Abilitatile automobilistice ale unei femei pot fi depistate dupa forma mainii, spun psihologii germani. Intr-un articol publicat de revista germana Ärztliche Praxis, psihologii din Gießen lanseaza teoria conform careia femeile care au inelarul mai
Abilitatile automobilistice ale unei femei pot fi depistate dupa forma mainii, spun psihologii germani. Intr-un articol publicat de revista germana Ärztliche Praxis, psihologii din Gießen lanseaza teoria conform careia femeile care au inelarul mai mic decat degetul aratator, dispun de un mai slab simt al orientarii in spatiu decat semenele lor, la care degetul inelar este ceva mai lung.
Motivul este destul de simplu. Femeile care au un inelar scurt au mai putin testosteron in sange, acest hormon sexual fiind specializat in orientarea in spatiu, simt care este destul de important in cazul parcarii masinilor sau al citirii hartilor. In cazul reprezentantilor sexului tare, care sunt de la natura dotati cu mai mult testosteron decat femeile, degetul inelar este aproape fara exceptie mai lung.
In studiul medicilor germani, ce a avut drept obiect de cercetare perceperea tridimensionala, barbatii au "punctat" la mult mai multe capitole decat reprezentantele sexului frumos, in timp ce femeile cu o anatomie a mainii ceva mai "barbateasca" au obtinut rezultate mult mai bune decat semenele lor cu un inelar mai scurt. "Capacitatile de orientare in spatiu sunt o chestiune foarte complexa si sunt necesare in foarte multe situatii" spune psihologul german, Jürgen Hennig. Psihologii doresc insa sa le linisteasca pe toate acele reprezentante ale sexului frumos care au constatat ca au aratatorul mai lung decat inelarul. Ele nu au prea multe motive de regret, ci dimpotriva. Potrivit altor studii de specialitate, acestea sunt mult mai fertile fata de semenele lor. Insa pentru toti barbatii care probabil deja jubileaza ca sunt ceva mai fertili, doar pentru ca au degetul inelar mai scurt, iar mana are o forma asimetrica, vestile sunt ceva mai proaste: pentru ei partea cu fertilitatea nu este deloc valabila.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.