Libertatea va provoaca la un nou concurs. Daca aveti un copil frumos, nu mai stati pe ganduri. Trimiteti pe adresa redactiei o fotografie a micutului, cat mai artistica. Puteti avea astfel sansa sa-l vedeti surazand in paginile ziarului nostru. Concu
Libertatea va provoaca la un nou concurs. Daca aveti un copil frumos, nu mai stati pe ganduri. Trimiteti pe adresa redactiei o fotografie a micutului, cat mai artistica. Puteti avea astfel sansa sa-l vedeti surazand in paginile ziarului nostru. Concursul "Copilul meu frumos" isi propune sa-i faca pe micuti vedete pentru o zi. si mai mult decat atat, castigatorii vor primi cadouri-surpriza. Asteptam scrisorile dumneavoastra, care trebuie sa cuprinda si cateva cuvinte despre ce il face deosebit pe copilul dv., pe adresa strada Fabrica de Glucoza nr. 5, sector 2, Bucuresti, cu mentiunea pe plic: Pentru concursul "Copilul meu frumos". Mai mult, atat fetitele cat si baieteii pot participa la "Marele concurs!!! Modelul Anului Pinocchio". Nu trebuie decat sa accesati site-ul: www.pinocchioshowbiz.ro/index.php?concurs. inscrieti-va cu o fotografie reusita si puteti castiga premii-surpriza sau unul din marile premii ale concursului de frumusete ce se va desfasura in decembrie.
Alex Nastase are 1 an si 5 luni, e brailean si ii plac la nebunie telefoanele de orice fel, caii, muzica si dansul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.