Michael Jackson i-a interzis fostei sale sotii, Debbie Rowe, sa vorbeasca despre viata lor sexuala, printr-un acord incheiat intre cei doi in momentul divortului si care a fost facut public, transmite AFP, consultat de Mediafax. Interdictia este expr
Michael Jackson i-a interzis fostei sale sotii, Debbie Rowe, sa vorbeasca despre viata lor sexuala, printr-un acord incheiat intre cei doi in momentul divortului si care a fost facut public, transmite AFP, consultat de Mediafax. Interdictia este exprimata in acordul prin care Debbie Rowe, mama a doi dintre copiii cantaretului, renunta la custodia acestora si primeste mai multe milioane de dolari de la fostul ei sot. Acordul a fost incheiat in 1999, anul divortului celor doi, arata site-ul thesmokinggun.com, care publica un document juridic privitor la contract. Acesta prevede ca fosta infirmiera nu poate sa vorbeasca despre "paternitatea, conditia mentala sau fizica a lui Michael, eventualul consum de droguri sau comportamentul sau sexual". Acordul mai stipuleaza ca mama "nu este autorizata sa comunice cu cei doi copii, Michael sau angajatii acestuia, decat pentru a organiza calatorii sau pentru a trimite felicitari de Craciun sau de ziua copiilor", arata avocatul lui Debbie Rowe intr-un document datat 23 decembrie 2004. Rowe l-a intalnit pe cantaret pe vremea cand lucra ca asistenta la cabinetul unui chirurg plastic din Los Angeles si s-a casatorit cu el in 1996. In 1997 si 1998 s-au nascut Michael Jr. si Paris, iar Rowe a fost de acord, in momentul divortului, sa renunte la custodia lor. In octombrie 2001, ea a cerut chiar unui judecator sa i se retraga drepturile parentale asupra copiilor, ceea ce s-a si intamplat. In februarie 2004 insa, dupa arestarea cantaretului sub suspiciunea de agresiune sexuala a unui copil de 13 ani, ea a inceput demersurile pentru recuperarea acestor drepturi. Procesul lui Michael Jackson, in varsta de 46 de ani, a inceput saptamana trecuta la Santa Maria, California, cu selectarea juratilor, etapa care va dura aproximativ o luna. Potrivit presei americane, este posibil ca Rowe sa fie citata ca martor al acuzarii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.