Centrul Parteneriat pentru Egalitate - CPE a lansat concursul "Conecteaza-te la Europa!" Scopul acestui concurs este de a-i conecta pe tineri la valorile si principiile europene si de a contribui la dezvoltarea abilitatilor lor de comunicare si lucru
Centrul Parteneriat pentru Egalitate - CPE a lansat concursul "Conecteaza-te la Europa!" Scopul acestui concurs este de a-i conecta pe tineri la valorile si principiile europene si de a contribui la dezvoltarea abilitatilor lor de comunicare si lucru in echipa. Concursul se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 20 de ani. Acestia trebuie sa formeze echipe de 3 persoane care sa creeze un plan de campanie publica destinat promovarii egalitatii de sanse pentru femei si barbati, in comunitatea din care fac parte. Concursul se desfasoara in perioada 30 ianuarie - 15 aprilie 2005. Campania publica de comunicare trebuie sa fie conceputa pe baza unei fise de campanie care sa cuprinda: membrii echipei (numele si datele de contact); titlul campaniei; slogan/mesaj principal; scurta descriere a campaniei ( identificarea problemei, justificarea campaniei, obiective, public tinta, calendarul campaniei, canale si modalitati de comunicare, rezultate asteptate ale campaniei). Materiale si surse de informare privind tematica concursului se gasesc la www.cpe.ro/ ambasadori_ue/. Pentru informatii suplimentare puteti contacta Centrul Parteneriat pentru Egalitate - CPE, tel. 212 11 96/97, persoana de contact: Diana Calenic, e-mail dcalenic@ cpe.ro.
Centrul de Mediere si Securitate Comunitara (CMSC) a lansat concursul de scenarii "EU in EUropa", care se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 15 si 19 ani din intreaga tara. Concursul se desfasoara in cadrul poiectului "EU in EUropa", finantat de Uniunea Europeana prin programul Phare de Micro-Proiecte - Fondul Europa 2004 si co-finantat de Centrul de Mediere si Securitate Comunitara. Tema concursului este integrarea Romaniei in Uniunea Europeana. Data limita de primire a scenariilor este 30 martie a.c.
Scenariul trebuie sa aiba maximum 30 de pagini (scris lizibil). Se acorda puncte suplimentare daca scenariul este primit in format electronic (prin e-mail: ifrigura@cmsc.ro; sau pe discheta la sediul CMSC). Premiile constau in: un laptop (I); un calculator (II); o camera foto digitala (III). Pentru informatii suplimentare privind acest concurs, contactati Centrul de Mediere si Securitate Comunitara Iasi, telefon 0232 252 920, coordonator proiect, Ionut Frigura, e-mail ifrigura@cmsc.ro.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.