Vamesii bulgari au confiscat aproximativ 300.000 de tablete de efedrina, drog ce face parte din categoria celor folosite de sportivi pentru dopaj, la frontiera bulgaro-sarba de la Kalotina, informeaza AFP, consultat de Rompres. Drogurile au fost gasi
Vamesii bulgari au confiscat aproximativ 300.000 de tablete de efedrina, drog ce face parte din categoria celor folosite de sportivi pentru dopaj, la frontiera bulgaro-sarba de la Kalotina, informeaza AFP, consultat de Rompres. Drogurile au fost gasite la bordul unui autobuz care circula pe ruta Istanbul-München, informeaza aceeasi sursa. Efedrina este un drog interzis, care face parte din compozitia altor droguri sintetice precum ecstasy. Bulgaria este considerata puntea de legatura dintre Asia si Europa in ceea ce priveste traficul cu droguri. In ultimele doua saptamani, autoritatile bulgare au confiscat dintr-o suburbie a Sofiei aproximativ 5000 de tablete de efedrina, echivalentul a 40 de milioane de pastile de amfetamina.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.