Banca Daewoo a intrat pe piata cardurilor prin lansarea a trei tipuri de carduri de debit sub sigla Visa, dintre care doua pentru persoane fizice si unul pentru companii, se arata intr-un comunicat al bancii, citat de Mediafax. Instrumentele de plata
Banca Daewoo a intrat pe piata cardurilor prin lansarea a trei tipuri de carduri de debit sub sigla Visa, dintre care doua pentru persoane fizice si unul pentru companii, se arata intr-un comunicat al bancii, citat de Mediafax. Instrumentele de plata pot fi in lei sau in euro si ofera facilitatea de overdraft fara conditionarea virarii salariilor in contul de card. Persoanele fizice pot solicita cardurile Visa Electron si Visa Classic, in vreme ce companiile pot obtine cardul Visa Business.
Descoperitul de cont (overdraft) este acordat pe toata perioada de valabilitate a cardului, respectiv trei ani, iar dobanzile practicate sunt 24% pe an la Visa Electron, 25% la Visa Classic si 23% la Visa Business. Valoarea overdraft-ului este egala cu veniturile lunare nete pe trei luni, dar poate urca pana la echivalentul a sase venituri lunare, caz in care banca solicita garantii suplimentare. Capitalul de lucru pe cardul Visa Business este de maximum 10.000 de euro si nu poate depasi 2% din cifra de afaceri a companiei solicitante.
Reteaua bancii include sapte bancomate si sapte POS-uri instalate la sucursalele din Bucuresti, Constanta si Craiova. Potrivit comunicatului, clientii bancii vor putea in curand sa achite la bancomate facturile la utilitati. (F.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.