Asta-seara, incepand de la ora 18,30, la Miercurea Ciuc se desfasoara cel de-al doilea joc dintre echipele Sport Club si Steaua contand pentru finala Campionatului National. Dupa cum se cunoaste in primul meci disputat la Bucuresti, dupa un final dra
Asta-seara, incepand de la ora 18,30, la Miercurea Ciuc se desfasoara cel de-al doilea joc dintre echipele Sport Club si Steaua contand pentru finala Campionatului National. Dupa cum se cunoaste in primul meci disputat la Bucuresti, dupa un final dramatic, ciucanii au castigat cu scorul de 5-4 in prelungiri. La Miercurea Ciuc tot orasul este conectat la acest meci, cele 3.500 de bilete fiind epuizate de multe zile. Partida va fi condusa de arbitrul rus Alexey Federcenko. Patronul echipei harghitene, Ionas Kurko, a discutat aseara cu organele de ordine si liderii galeriei primind asigurari ca nu vor exista incidente. Bucurestenii vor fi insotiti de aproximativ 100 de suporteri, deplasarea fiind efectuata cu autocarele. Inainte de a face deplasarea la Miercurea Ciuc, antrenorul echipei Steaua, Marius Gliga, a declarat: "Mergem la Ciuc hotarati sa invingem, asa cum au facut si ei la Bucuresti. Sunt convins ca dupa cele doua meciuri de la sfarsitul saptamanii viitoare, scorul va fi de 3-1 pentru noi".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.