Una din cele mai spectaculoase spargeri de la finalul anului trecut a fost rezolvata. Trei hoti au furat o mica comoara de la un prieten, dupa ce au castigat simpatia unui caine-lup, "paznic" in casa. Anul trecut, la 12 decembrie, fratii Cristian si
Una din cele mai spectaculoase spargeri de la finalul anului trecut a fost rezolvata. Trei hoti au furat o mica comoara de la un prieten, dupa ce au castigat simpatia unui caine-lup, "paznic" in casa. Anul trecut, la 12 decembrie, fratii Cristian si Adrian S., de 25, respectiv 24 de ani si Dragos Claudiu S., de 20 de ani, toti din Bucuresti, s-au hotarat sa dea lovitura vietii lor. Aflasera ca un vechi amic de-al lor, pilot de profesie, care are bani si multe bijuterii, era plecat la cursuri in Elvetia. Locuinta acestuia de pe str. Negoiu nr. 2 le statea la dispozitie. Au patruns in casa pe fereastra si au luat un lantisor de aur si cheile de la apartamentul mamei sale. Sperau ca acolo sa gaseasca bijuteriile despre care auzisera. in aceeasi zi, au deschis cu cheile potrivite usa locuintei, insa la intrare ii astepta un caine-lup. Fara a se pierde cu firea, hotii au intrat in apartament, iar cel mai mare dintre cei doi frati a inceput sa se joace cu animalul. intre timp, ceilalti doi au umplut o geanta cu obiecte din aur - circa un kilogram - parfumuri si doua dictionare "Larousse".
Prejudiciul, estimat la 300 milioane de lei, a fost recuperat in proportie de 30%. Cei trei au fost arestati preventiv si vor fi cercetati pentru furt calificat.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.