Suparat pe faptul ca presedintele Televiziunii Nationale a dat publicitatii o serie de negocieri secrete intre Palatul Cotroceni si un ziarist, negocieri pentru schimbarea conducerii TVR, Traian Basescu a facut un exces de putere. Presedintele Romani
Suparat pe faptul ca presedintele Televiziunii Nationale a dat publicitatii o serie de negocieri secrete intre Palatul Cotroceni si un ziarist, negocieri pentru schimbarea conducerii TVR, Traian Basescu a facut un exces de putere. Presedintele Romaniei a dat dispozitie Serviciului de Telecomunicatii Speciale sa taie legaturile telefonice speciale care legau TVR de Presedintie si de Guvern. Imediat un ofiter s-a prezentat la biroul presedintele Valentin Nicolau, si, invocand o hotarare a CSAT, a ridicat aparatele telefonice speciale. Numai ca CSAT nu s-a intrunit de curand. Directorul STS, Tudor Tanase, a incercat sa dreaga busuiocul sustinand ca decizia de instalare a acestor telefoane trebuie aprobata de CSAT, dar suspendarea lor, nu. Totusi surse din arcul guvernamental recunosc ca presedintele Basescu trebuia sa intruneasca CSAT si in urma votului acestuia se decidea sau nu suspendarea posturilor telefonice.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.