De cateva luni, o firma craioveana scoate bani de pe urma unui aparat de bio-rezonanta. Contra unei sume de "doar" cateva sute de mii de lei, oricine poate afla, dupa investigatiile facute la acest dispozitiv medical, de ce boala sufera. in urma cu c
De cateva luni, o firma craioveana scoate bani de pe urma unui aparat de bio-rezonanta. Contra unei sume de "doar" cateva sute de mii de lei, oricine poate afla, dupa investigatiile facute la acest dispozitiv medical, de ce boala sufera. in urma cu cateva zile, intr-o camera a Caminului Cultural din localitatea tulceana Cerna ce fusese inchiriata de la Primarie, zeci de local-nici au fost consultati de angajatii firmei care apartine unui medic generalist din Craiova. Imediat ce a aflat de existenta acesteia in judet, Colegiul Medicilor din Tulcea a facut propria investigatie, insa nu a reusit sa afle nici numele firmei si nici daca aparatul "minune" a fost inregistrat la vreo institutie a statului. "Oamenii au platit cate 300.000 de lei pentru a li se spune de ce sufera, dupa ce li s-au pus benzi pe mana si pe cap de catre angajatii societatii respective care au un aparat de bio-rezonanta. Dar noi nu stim cat de relevante sunt aceste analize", a declarat, ieri, Elena Stamate, presedintele CM Tulcea.
Potrivit medicilor tulceni, caravana medicala si-a anuntat prezenta zilele acestea si in comuna Daeni, consultatiile medicale urmand a avea loc in casa preotului. Pana sa ajunga in Tulcea, societatea din Craiova s-a plimbat cu aparatul de bio-rezonanta si in judetul Olt. si aici, oamenii au platit bani si s-au lasat testati cu acest echipament medical.
Politistii tulceni nu pot deschide deocamdata o ancheta in acest caz deoarece nimeni pana acum nu a facut plangere cu privire la activitatile desfasurate de firma din Craiova.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.