Dupa mai bine de sase ore de discutii controversate si replici taioase, ieri dupa-amiaza, cei 52 de membri ai Adunarii Generale a FR Rugby (n.n. - doi reprezentanti din judetul Constanta au lipsit din cauza vremii nefavorabile) l-au ales in functia d
Dupa mai bine de sase ore de discutii controversate si replici taioase, ieri dupa-amiaza, cei 52 de membri ai Adunarii Generale a FR Rugby (n.n. - doi reprezentanti din judetul Constanta au lipsit din cauza vremii nefavorabile) l-au ales in functia de presedinte al forului de specialitate, cu 35 de voturi pentru si 17 voturi impotriva, pe George Straton. Astfel, Straton a castigat detasat duelul prezidential cu fostul rugbist Pompilie Bors, vicepresedintele CS Dinamo obtinand doar jumatate din voturile primite de fostul presedinte delegat al FRR. Din pacate, insa, sedinta a demarat intr-o tensiune aparte, candidatul la postul de presedinte, Pompilie Bors, nefiind lasat, initial, sa intre in sala de la etajul 8 al cladirii ANS. "Sunt indignat de modul in care au fost organizate alegerile. Eu, candidat la presedintie, nici macar nu am fost lasat, initial, sa intru in sala, nefiind inscris pe listele de acces! De fapt, Straton a dirijat derularea Adunarii inca de joi seara", a punctat suparat Bors.
Revenind la deciziile sedintei extraordinare derulate la sediul ANS, sa mentionam ca in functia de presedinte de onoare al FRR a fost ales seful Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Octavian Morariu, prezent doar in prima parte a intrunirii de ieri. Dupa ce lupta pentru scaunul prezidential a avut un castigator, Straton a tinut sa-i influenteze pe participanti si a anuntat care ar fi componenta echipei sale de colaboratori. Si cum in sala contestatarii erau in inferioritate, in functiile de vicepresedinti ai FRR au fost alesi Mihai Bizgan (41 de voturi), Gheorghe Varzaru (34 de voturi) si Victor Istrate (32 de voturi). Ulterior, lista membrilor din Biroul Federal a fost completata de reprezentantii cluburilor afiliate la FRR cu Razvan Murgeanu (49 de voturi), Silviu Balcan (31 de voturi), Matei Calin (27 de voturi) si Dan Badea (22 de voturi), dar si cu Marin Mot (15 voturi) si Petrica Motrescu (14 voturi), din partea cluburilor de seniori, cu Nicolae Manolache (25 de voturi), din partea asociatiilor de copii si juniori, si cu Constantin Florian (2 voturi din 3), din partea asociatiilor judetene.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.