Tribunalul comercial din Geneva a declarat, ieri, in cadrul unei audieri publice, falimentul clubului Servette Geneva, informeaza site-ul oficial al gruparii elvetiene.
"Cea mai proasta veste din cei 115 ani de istorie a clubului a fost anunta
Tribunalul comercial din Geneva a declarat, ieri, in cadrul unei audieri publice, falimentul clubului Servette Geneva, informeaza site-ul oficial al gruparii elvetiene.
"Cea mai proasta veste din cei 115 ani de istorie a clubului a fost anuntata. Judecatorul Patrick Chenaux a pronuntat, in aceasta dimineata, falimentul clubului Servette", se mentioneaza in comunicatul aparut pe site-ul clubului la care activeaza atacantul Viorel Moldovan si antrenorul Adrian Ursea. Potrivit editiei electronice a cotidianului The Guardian, judecatorul Patrick Chenaux a cerut clubului, care a castigat de 17 ori campionatul Elvetiei, sa demon-
streze ca are suficienta sustinere financiara pentru a ajunge la un acord cu creditorii in ceea ce priveste datoria de 8,33 de milioane de dolari.
Cu o istorie de mai mult de o suta de ani, Servette Geneva este singura echipa care nu a retrogradat niciodata din prima liga dupa 1899.
Jucatorii formatiei Servette Geneva, care nu si-au mai primit salariile din octombrie 2004, au amenintat ca nu se vor mai prezenta la antrenamente si ca se vor considera liberi de orice angajament fata de club.
Trei jucatori ai echipei Servette Geneva s-au transferat deja la alte cluburi. Fostul international Viorel Moldovan poate negocia acum cu orice club care-l doreste, de serviciile sale fiind interesate cateva formatii din liga a doua franceza, precum si divizionara A Poli AEK Timisoara, care i-a facut deja o oferta concreta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.