"Alege viata" este denumirea seminarului avand ca tema prevenirea consumului de droguri care s-a desfasurat la Casa de Cultura a Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Giurgiu, transmite Rompres. La seminar au fost invitati sa participe el
"Alege viata" este denumirea seminarului avand ca tema prevenirea consumului de droguri care s-a desfasurat la Casa de Cultura a Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Giurgiu, transmite Rompres. La seminar au fost invitati sa participe elevi de la scolile si liceele giurgiuvene. Actiunea a fost organizata la initiativa autoritatilor de politie Giurgiu si a lucratorilor de la Serviciul Antidrog.
"Este importanta organizarea unei astfel de intalniri, stiut fiind faptul ca au crescut traficul si numarul consumatorilor de droguri, in special, in randul tinerilor", a declarat Ilie Clement, director al Casei de Cultura a Inspectoratului Politiei de Frontiera al Judetului Giurgiu.
Scopul seminarului a fost acela de a atrage atentia asupra pericolului consumului de droguri, in acest scop fiind prezentate imagini filmate cu droguri si tineri care consuma droguri, tineri care au dorit sa isi pastreze anonimatul. In final, a avut loc o lansare de carte, apartinand giurgiuveanului Petre Craciun, privind combaterea consumului de droguri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.