Politisti din Biroul de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Bucuresti (BCCOA) au retinut doi traficanti de droguri in urma unor actiuni organizate in zone cu potential criminogen ridicat din Capitala, in vederea prevenirii si combaterii traficu
Politisti din Biroul de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Bucuresti (BCCOA) au retinut doi traficanti de droguri in urma unor actiuni organizate in zone cu potential criminogen ridicat din Capitala, in vederea prevenirii si combaterii traficului si consumului de droguri, informeaza Rompres. Una dintre echipele operative antidrog, ce actiona in zona Complexului Mall din sectorul 3 al Capitalei l-a prins, in flagrant, pe R. M., de 26 ani, din Bucuresti, fara ocupatie, in timp ce vindea patru comprimate Ecstasy, contra sumei de 1.600.000 lei. La un control superficial, asupra sa au mai fost gasite trei comprimate Ecstasy, pe care le detinea pentru consum propriu si 3.120.000 de lei proveniti din vanzarea de droguri. O alta echipa de politisti antidrog din cadrul aceleiasi structuri, ce actiona pe raza sectorului 5, a depistat-o pe M.R., de 47 ani, din Bucuresti, la scurt timp dupa ce a vandut zece doze cu heroina contra sumei de 1.500.000 de lei. Asupra sa politistii au gasit 19.400.000 de lei obtinuti din vanzarea de droguri. Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Bucuresti a dispus cercetarea celor doi traficanti in stare de retinere, pentru trafic de droguri si detinere de droguri pentru consum propriu; ei au fost prezentati Tribunalului Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.