Incepand de astazi, Petrom reduce preturile la unele tipuri de carburanti, decizia fiind determinata de variatia cotatiilor produselor petroliere si tarifele practicate de concurenti, informeaza un comunicat al companiei, remis Bursei de Valori Bucur
Incepand de astazi, Petrom reduce preturile la unele tipuri de carburanti, decizia fiind determinata de variatia cotatiilor produselor petroliere si tarifele practicate de concurenti, informeaza un comunicat al companiei, remis Bursei de Valori Bucuresti, transmite Mediafax. Astfel, pretul unui litru de benzina Eco Premium va costa 29.800 de lei (cu 600 de lei mai putin decat in prezent), benzina Euro Premium - 29.500 lei/litru (fata de 29.900 lei/litru), o modificare fiind si la benzina premium fara plumb. Motorina super euro diesel se ieftineste cu 100 de lei/litru pana la nivelul de 26.800 de lei, in timp ce autogazul este mai scump cu 1200 de lei, ajungand la 17.700 lei/ litru. Pretul motorinei euro diesel ramane neschimbat, la 27.500 de lei litrul. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.