Criticile pe care i le-a adus Traian Basescu, mai ales avertismentul ca va ajunge pe "centura politicii", pica intr-un moment extrem de prost pentru Lavinia sandru. Deputata democrata si primarul municipiului Slatina, Darius Valcov se vor casatori in
Criticile pe care i le-a adus Traian Basescu, mai ales avertismentul ca va ajunge pe "centura politicii", pica intr-un moment extrem de prost pentru Lavinia sandru. Deputata democrata si primarul municipiului Slatina, Darius Valcov se vor casatori in curand. "Desi nu am stabilit inca data, cu certitudine va fi cat mai repede posibil", ne-a declarat Lavinia sandru, care spune ca l-a cunoscut pe viitorul sot in timpul campaniei pentru alegerile locale. Amandoi sunt membri ai PD, iar dupa doar doua luni de cand a inceput prietenia dintre ei si-au dat seama ca sunt facuti unul pentru celalalt. "Cam dupa doua luni ne-am dat seama ca vrem acelasi lucru. E timpul sa trecem la fapte. Chiar nu avem ce mai astepta", mai spune viitoarea sotie de primar. Cu toate ca nu si-au gasit inca nasii, Lavinia sandru isi doreste ca acestia sa le fie foarte buni prieteni.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.