De cateva zile, Fuego este tintuit in pat, deoarece pentru a doua oara in patru luni are colica renala. Daca in luna octombrie a anului trecut, artistul si-a anulat cateva concerte in Germania din cauza unei pietre la rinichi, de aceasta data este ho
De cateva zile, Fuego este tintuit in pat, deoarece pentru a doua oara in patru luni are colica renala. Daca in luna octombrie a anului trecut, artistul si-a anulat cateva concerte in Germania din cauza unei pietre la rinichi, de aceasta data este hotarat sa-si respecte obligatiile de artist si, in plus, este si pus pe sotii: "Toata saptamana am evitat sa ma misc din pat, insa sambata si duminica voi merge la concerte. in plus, trebuie sa ajung si la emisiunea "Genialii" de pe Antena 1, pentru a face o surpriza unei mari actrite", marturiseste suferindul.
Desi medicul i-a pre-scris foarte multe pastile, Fuego se simte cel mai bine dupa ce bea ceai din radacina de patrunjel, pe care il recomanda tuturor persoanelor aflate in situatia lui.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.