Fata misterioasa care-i trimitea mesaje erotice lui Adi Mutu este Ioana "Fantasy", cantareata si ziarista. Numele sau real este Ioana Popescu si face parte din formatia de muzica dance "Ecstasy".

* "Este adevarat ca ne cunoastem si am prim

Fata misterioasa care-i trimitea mesaje erotice lui Adi Mutu este Ioana "Fantasy", cantareata si ziarista. Numele sau real este Ioana Popescu si face parte din formatia de muzica dance "Ecstasy".

* "Este adevarat ca ne cunoastem si am primit si eu mesaje de la Adi Mutu. Asta se intampla pe vremea cand scriam la ziarul "Gardianul". Ma ocupam de fotbal si era normal sa am o relatie profesionala cu diversi fotbalisti", au fost primele cuvinte ale Ioanei. "Fiind si cantareata, mi-a venit ideea sa-i propun lui Adi sa apara intr-un videoclip de-al nostru", continua membra trupei Ecstasy.



"Briliantul" urma sa cante despre uitare

* "Asa ca i-am trimis un mesaj in care il intrebam daca s-a decis, ba mai mult, i-am propus sa cante cu noi pentru ca am considerat ca are o voce interesanta! Mai primise deja o oferta de colaborare de la o formatie de hip-hop de peste hotare, pe care a refuzat-o ulterior. Piesa noastra se numea "Uitarea" si se potrivea cu situatia in care era Mutu. Pe atunci juca la Chelsea, dar era accidentat. Tocmai se despartise de modelul Moran Atias si trebuia sa uite de aceasta aventura".

* "Mi-a trimis un mesaj in care imi spunea ca este de acord cu propunerea noastra, dar trebuie sa-i trimitem niste poze pe mail pentru a ne cunoaste mai bine. Recunosc ca a contat mult si ca aratam bine si a fost de acord sa ne vedem. La prima sa sosire in Romania am avut mai multe intalniri. Nu pot spune ca m-am indragostit de Mutu. Daca m-am culcat sau nu cu el? intrebati-l mai bine pe el!", ne-a declarat misterioasa Ioana.

* "iti mai aduci aminte cand imi spuneai cat de mult ti-a placut cand ne-am (...)?" Acesta e mesajul care a aparut vineri, in exclusivitate, in Libertatea. Ioana a incercat sa ne explice. "Functiona cam asa: Mutu ma intreba ce rol va avea el in videoclip, ce voi face eu, ce scenariu vom urma. imi spunea sa-i arat, iar eu ii trimiteam mesaje prin care incercam sa-i explic. Totul s-a terminat cand a izbucnit scandalul cu Laura Andresan. Adi Mutu si-a inchis telefonul si n-a mai vorbit cu nimeni", ne-a povestit Ioana Popescu.

F.A. este de acord ca Mutu sa se antreneze

Federatia engleza a precizat intr-un comunicat ca nu a solicitat la FIFA sa-l opreasca pe Adrian sa se antreneze cu Juventus pe perioada suspendarii de sapte luni dictata dupa ce jucatorul a fost depistat pozitiv la un control antidoping. "The Sun" a notat ca Adrian a inceput perioada de reabilitare de doua saptamani la clinica fostului international englez Tony Adams, Sporting Chance. Mutu va beneficia de sedinte de consiliere chiar cu Adams. Fostul atacant de la Chelsea este tratat alaturi de fostul varf al echipei Liverpool, Neil Ruddock, care se afla la dezalcoolizare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.