Federatia Engleza de Fotbal a precizat, intr-un comunicat, ca nu a solicitat FIFA sa-l opreasca pe Adrian Mutu sa se antreneze cu Juventus Torino pe perioada suspendarii de sapte luni dictate dupa ce jucatorul a fost depistat pozitiv la un control an
Federatia Engleza de Fotbal a precizat, intr-un comunicat, ca nu a solicitat FIFA sa-l opreasca pe Adrian Mutu sa se antreneze cu Juventus Torino pe perioada suspendarii de sapte luni dictate dupa ce jucatorul a fost depistat pozitiv la un control antidoping. "La Comisia de Disciplina din data de 4 noiembrie 2004, Adrian Mutu a fost suspendat din fotbal si din toate activitatile legate de fotbal pentru sapte luni, jucatorul trebuind sa urmeze un program de educare si reabilitare, dupa ce a fost depistat pozitiv la o substanta interzisa.
FA nu a protestat niciodata fata de decizia FIFA si nici nu a solicitat forului mondial sa extinda conditiile sanctiunii. Aplicarea sanctiunii globale este exclusiv o problema a FIFA", se arata in comunicat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.