Fostul dinamovist Dennis serban a suferit accidentare grava la cap. Petre Buduru, socrul fotbalistului, a explicat ca "el a primit o lovitura intentionata cu cotul in tampla stanga, la meciul de Cupa dintre echipa sa, Larissa, si Halkidona (n.r. 0-1,
Fostul dinamovist Dennis serban a suferit accidentare grava la cap. Petre Buduru, socrul fotbalistului, a explicat ca "el a primit o lovitura intentionata cu cotul in tampla stanga, la meciul de Cupa dintre echipa sa, Larissa, si Halkidona (n.r. 0-1, 3-1), din Cupa Greciei. Din ce am inteles, are fisurat osul aflat in legatura cu nervul ocular. Doctorii mi-au spus ca daca primea pumnul mai jos cu un milimetru, Dennis isi pierdea ochiul stang! Doamne-fereste!". Proaspat sosit la formatia din liga secunda elena, Dennis, care va sta cel putin o luna pe margine, intrase pe teren in minutul 70 si iesea accidentat zece minute mai tarziu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.