Continuam prezentarea armelor neletale cu pistolul GC27 Luxe. Datorita performantelor sale deosebite, recunoscute pe plan mondial, munitia cu proiectile din cauciuc este utilizata de fortele de ordine franceze, precum si de cele din Germania, Anglia,
Continuam prezentarea armelor neletale cu pistolul GC27 Luxe. Datorita performantelor sale deosebite, recunoscute pe plan mondial, munitia cu proiectile din cauciuc este utilizata de fortele de ordine franceze, precum si de cele din Germania, Anglia, Italia, Statele Unite, India, Indonezia, Tunisia, Arabia Saudita, Iran, Senegal, Camerun, Congo, Argentina, Insulele Seychelles etc. Cu un calibru de 12/50, cartusele cu alice contin 12 proiectile sferice din cauciuc, cu un diametru de 7 mm.
Puterea de oprire este similara cu cea a unei arme de calibrul 38, producand acelasi zgomot si acelasi fum. Singura diferenta consta in distanta de utilizare eficace, mult diminuata (maxim 15 m).
La o distanta de 15 m, zona de impact a bilelor se grupeaza pe un cerc cu diametrul de 1 m. Puterea de oprire a celor 12 alice este echivalenta cu o forta de 38 kg/m2.
Zgomotul produs este de aproximativ 130 dB. Nu este recomandat sa se traga de la o distanta mai mica de 3 m.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.