Incepand cu a doua jumatate a lunii februarie, ING Romania va oferi credite ipotecare in lei cu o dobanda redusa, de 13%, informeaza un comunicat al bancii. "Am luat aceasta decizie ca urmare a succesului inregistrat in timpul campaniei promotionale
Incepand cu a doua jumatate a lunii februarie, ING Romania va oferi credite ipotecare in lei cu o dobanda redusa, de 13%, informeaza un comunicat al bancii. "Am luat aceasta decizie ca urmare a succesului inregistrat in timpul campaniei promotionale de toamna trecuta, cand am redus dobanda la 13,5% si am inregistrat o crestere de circa 25% a vanzarilor la acest produs", a declarat Paul Prodan, director general adjunct ING Bank (foto).
Este vorba despre creditul ipotecar a carui dobanda are o rata fixa pe durata primilor cinci ani de contract si care este disponibil oricarui solicitant ce indeplineste criteriile de eligibilitate ale ING. Creditele ipotecare in lei de la ING sunt disponibile oricarui rezident roman, in varsta de cel putin 25 de ani si cu un venit net pe familie de minim 10 milioane de lei. De asemenea, solicitantul trebuie sa aiba cel putin trei ani vechime in munca.
Aceasta scadere a dobanzii reitereaza politica ING de incurajare a creditelor in moneda locala, ING fiind prima banca de pe piata din Romania care a oferit o perioada de rambursare a creditului de pana la 25 de ani, pentru creditele in lei. (F.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.