Un consumator de droguri ce avea asupra sa 40 de doze de heroina, in vederea consumului propriu, a fost depistat de jandarmii din Brigada Speciala de Interventie "Vlad Tepes" (BSIJ), a declarat purtatorul de cuvant al BSIJ, sublocotenent Bogdan Onea.
Un consumator de droguri ce avea asupra sa 40 de doze de heroina, in vederea consumului propriu, a fost depistat de jandarmii din Brigada Speciala de Interventie "Vlad Tepes" (BSIJ), a declarat purtatorul de cuvant al BSIJ, sublocotenent Bogdan Onea. Aflata in misiune in cartierul Ferentari, patrula de jandarmi a observat un tanar in statia RATB Vadul Nou care a incercat sa se ascunda imediat dupa ce i-a zarit pe oamenii in uniforma. Dupa legitimarea tanarului, jandarmii i-au facut un sumar control corporal. Asupra lui Adrian Lascarache, de 31 de ani, din Bucuresti, jandarmii au descoperit doua grame de substanta de culoare bej-maronie (40 de doze) despre care Lascarache a afirmat ca este heroina si ca a cumparat-o de la o persoana necunoscuta, pentru consum propriu. Barbatul a fost condus la Parchetul de pe langa Tribunalul Municipiului Bucuresti, in vederea continuarii cercetarilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.