Inspectorul general al Inspectoratului General al Politiei Romane, chestor de politie Dan-Valentin Fatuloiu (foto), s-a intalnit la sediul institutiei, cu Mike Reilly, secretar I al Ambasadei Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord la
Inspectorul general al Inspectoratului General al Politiei Romane, chestor de politie Dan-Valentin Fatuloiu (foto), s-a intalnit la sediul institutiei, cu Mike Reilly, secretar I al Ambasadei Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord la Bucuresti, informeaza IGPR. Cu acest prilej, Mike Reilly a punctat cateva probleme si prioritati privind cooperarea la nivel de politie dintre Marea Britanie si Romania, in contextul integrarii Romaniei in Uniunea Europeana, cu accent pe combaterea migratiei ilegale si a traficului de droguri (ce provin din Asia si tranziteaza Romania catre Marea Britanie). Mike Reilly a reafirmat, in context, sprijinul britanic in derularea unor proiecte ale Politiei Romane.
Chestorul de politie Dan-Valentin Fatuloiu a multumit pentru sprijinul acordat de Ambasada Marii Britanii, mentionand ca sustinerea proiectelor realizate in cooperare - precum "Reflex", demarat in urma cu trei ani si care a inregistrat succese remarcabile - va avea un impact pozitiv pentru activitatea institutiei, precum si in procesul de integrare a Romaniei in UE.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.