Prin ordin al Ministrului Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, chestorul de politie Gelu Drajneanu (foto) a fost eliberat, la cerere, din functia de prim adjunct al inspectorului general al Politiei Romane, informeaza Rompres. "Masura a fost d
Prin ordin al Ministrului Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, chestorul de politie Gelu Drajneanu (foto) a fost eliberat, la cerere, din functia de prim adjunct al inspectorului general al Politiei Romane, informeaza Rompres. "Masura a fost dispusa ca urmare a manifestarii unilaterale de vointa a ofiterului, care a solicitat sa fie eliberat din functia de prim adjunct al inspectorului general al Politiei Romane si mutat la Directia Generala de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog, pe o functie corespunzatoare pregatirii si gradului profesional detinut. Cu aceeasi data, prin ordin al Ministrului Administratiei si Internelor, ofiterul a fost numit in functia de director al Directiei Operatii, la Directia Generala de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane", declara surse ale politiei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.