Federatia Sindicatelor Lucratorilor din Cercetare-Proiectare atrage atentia primului ministru Calin Popescu Tariceanu ca impiedicarea crearii Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica (ANCS) si trecerea acesteia in coordonarea primului-minis
Federatia Sindicatelor Lucratorilor din Cercetare-Proiectare atrage atentia primului ministru Calin Popescu Tariceanu ca impiedicarea crearii Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica (ANCS) si trecerea acesteia in coordonarea primului-ministru incalca atat prevederile Constitutiei cat si legislatia existenta, a declarat, ieri, pentru Rompres, Radu Minea, presedintele acestei structuri sindicale. Prin blocarea aparitiei ANCS, mentinerea Departamentului Cercetarii Stiintifice-Dezvoltarii Tehnologice in Ministerul Educatiei si Cercetarii cat si incercarea de numire in functia de secretar de stat al MEC pentru cercetare a prof. univ. Anton Anton se incearca acoperirea gravelor nereguli ale unor grupuri de interese.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.