Politia bulgara a realizat o captura-record dintr-o substanta din care urmau sa fie fabricate droguri sintetice in valoare de un miliard de dolari, a anuntat ministrul de interne Gheorghi Petkanov, informeaza Rompres. In cadrul operatiunii au fost de
Politia bulgara a realizat o captura-record dintr-o substanta din care urmau sa fie fabricate droguri sintetice in valoare de un miliard de dolari, a anuntat ministrul de interne Gheorghi Petkanov, informeaza Rompres. In cadrul operatiunii au fost descoperite 200 de kilograme de sulfat de amfetamina pur, din care puteau fi fabricate aproximativ 40 de milioane de pastile. Pe piata araba, costul unei asemenea pastile se ridica la 25 de dolari. Laboratorul a fost descoperit in satul Passarel, de langa Sofia. Politia i-a arestat pe proprietarul casei si pe ginerele acestuia, ofiter vamal pe aeroportul din Sofia. Creierul presupus al bandei de traficanti este cetatean bulgar si se crede ca se ascunde in Turcia. Politia bulgara mai cauta inca o persoana suspecta in acest caz.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.