Baschetbalistul american Lee Benson, care evolueaza in China, la echipa Yunnan Honghe, a refuzat sa faca parte din selectionata vedetelor campionatului chinez, care urma sa intalneasca intr-un meci amical reprezentativa Coreei de Sud. Cel mai bun mar
Baschetbalistul american Lee Benson, care evolueaza in China, la echipa Yunnan Honghe, a refuzat sa faca parte din selectionata vedetelor campionatului chinez, care urma sa intalneasca intr-un meci amical reprezentativa Coreei de Sud. Cel mai bun marcator din campionat, cu o medie de 37 de puncte in cele 19 meciuri disputate pana acum, Benson a preferat sa profite de pauza competitionala pentru a-si vizita familia ramasa in SUA. Gestul lui este cu atat mai de inteles, cu cat el a petrecut opt ani intr-o inchisoare din Ohio, pentru trafic de droguri. La iesirea din penitenciar, Benson a evoluat in Europa si la Washington Wizard, inainte de ajunga in China.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.