Anchetatorii bucuresteni l-au dibuit pe autorul teribilei crime din cartierul Colentina. Jenica Pavel, fata de 21 de ani gasita moarta in apartamentul ei, a fost ucisa de un prieten din copilarie. Faptasul a recunoscut ca isi pusese in gand sa talhar
Anchetatorii bucuresteni l-au dibuit pe autorul teribilei crime din cartierul Colentina. Jenica Pavel, fata de 21 de ani gasita moarta in apartamentul ei, a fost ucisa de un prieten din copilarie. Faptasul a recunoscut ca isi pusese in gand sa talhareasca pe cineva. "Scuza" lui i-a lasat fara grai si pe oamenii legii. Avea nevoie de bani ca sa-i ia iubitei un telefon mobil. Ionut Apreotesei, de 24 de ani, a fost "saltat" ieri de pe strada si dus la Politie pentru interogatoriu. Initial, nu a vrut sa recunoasca nimic. A marturisit crima abia cand si-a dat seama ca anchetatorii aveau probe impotriva lui. Ionut o stia pe Jeni de cand erau copii. Pana acum cativa ani, el locuise intr-un bloc vecin. A trebuit sa plece de acasa atunci cand, desi abia iesit din adolescenta, s-a insurat. Nici parintii lui, nici ai ei nu au fost de acord cu decizia, asa ca tinerii s-au vazut nevoiti sa se descurce. Au locuit pe unde au apucat si au facut doi copii. Ajunsesera sa stea chiar prin scarile blocurilor si, dupa un timp, s-au despartit.
Barbatul si-a gasit in scurt timp o femeie cu trei copii, cea careia voia sa-i faca neaparat cadou un telefon mobil. Pe 25 ianuarie, Ionut a batut la usa lui Jeni. Fata era singura acasa, dar l-a primit. Doar se stiau de mici. Cand Jeni era cu spatele, Ionut a lovit-o in cap cu o bata. A batut-o pana cand fata a ramas fara suflare. Apoi a insfacat din casa mai multe bunuri si bijuterii si a plecat sa le vanda.
Ieri, el le-a povestit politistilor cui a dat bunurile. Inclusiv telefonul lui Jeni a fost vandut. Ucigasul a facut rost in felul acesta de vreo 20 de milioane de lei si a reusit sa-i cumpere concubinei telefonul mult dorit. Ionut Apreotesei risca sa isi petreaca restul zilelor in puscarie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.