Aproximativ 780 de dealeri si consumatori de droguri au fost prinsi in flagrant de politistii bucuresteni in anul 2004 in cadrul actiunilor la care au participat si procurori de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, a informat Politia Capita
Aproximativ 780 de dealeri si consumatori de droguri au fost prinsi in flagrant de politistii bucuresteni in anul 2004 in cadrul actiunilor la care au participat si procurori de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, a informat Politia Capitalei. De altfel, si in perioada care a trecut din acest an au fost prinsi in flagrant numerosi consumatori si traficanti de droguri. Astfel, in data de 27 ianuarie a.c. politisti din Biroul de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog al Politiei sectorului 5 au efectuat o perchezitie in locuinta lui Gabriel C., 48 de ani, fara ocupatie, cunoscut consumator de droguri, unde au gasit o seringa hipotermica, ce continea urme de heroina, si zece comprimate de fosfat de codeina. In aceeasi zi, agenti de siguranta publica din Sectia 19 au prins pe Cristian P.V., 26 de ani, domiciliat in sectorul 5, care, aflandu-se pe str. Amurgului, avea asupra sa o seringa hipotermica cu care isi injectase o doza de heroina. In ambele cazuri, cercetarile sunt continuate de Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism, sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere de droguri de mare risc pentru consum propriu. Asemenea actiuni de anihilare a traficantilor de stupefiante vor continua, impreuna cu procurorii, si in saptamanile urmatoare, precizeaza sursa citata.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.