Ma numesc Pop Catalin Ioan. Am 15 ani si sunt din satul Brates, com. Tarcau, jud. Neamt. Va scriu in speranta ca cineva cu suflet mare ma va putea ajuta si pe mine, asa cum prin intermediul ziarului dumneavoastra au fost ajutate mai multe persoane. A
Ma numesc Pop Catalin Ioan. Am 15 ani si sunt din satul Brates, com. Tarcau, jud. Neamt. Va scriu in speranta ca cineva cu suflet mare ma va putea ajuta si pe mine, asa cum prin intermediul ziarului dumneavoastra au fost ajutate mai multe persoane. Am avut un calut. Cu el tata mai facea unele servicii de pe urma carora ne lua cate o paine si ce mai trebuia, dar Domnul ni l-a luat intr-o buna zi. Am incercat sa cumparam altul, dar nu am reusit pentru ca venitul familiei este de 1.600.000 pe luna, bani din care abia traim, de aceea va rog pe dumneavoastra, poate se va gasi cineva sa ne ajute si pe noi cu un calut. Cum am ajutat si noi toti batranii din sat si acum ne compatimesc, poate ne ajuta si pe noi cineva.
Catalin Pop,
Tarcau, jud. Neamt


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.