Presedintele delegat al FRR, George Straton, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca ar fi fost decent ca fostul manager al echipei nationale, Pompilie Bors, demis zilele trecute de FRR, sa renunte la functia sa sau sa ceara rezilierea contr
Presedintele delegat al FRR, George Straton, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca ar fi fost decent ca fostul manager al echipei nationale, Pompilie Bors, demis zilele trecute de FRR, sa renunte la functia sa sau sa ceara rezilierea contractului. "Ar fi fost decent sa-si prezinte demisia sau sa-si rezilieze contractul cu federatia, care prevedea ca doua ore pe zi sa le petreaca la FRR in folosul acesteia. Nu a facut acest lucru si a folosit masina si telefonul federatiei in interes personal, facandu-si campanie electorala", a spus Straton, adaugand ca, nici el si nici membrii Biroului Federal, nu sunt remunerati si nici nu beneficiaza de masini si telefoane din partea FRR. Totodata, Straton a infirmat acuzatia lui Bors referitoare la faptul ca secretarul general al FRR ar castiga 1000-1500 de euro, iar ofiterul de presa 22 de milioane de lei. Referindu-se la managementul FRR, Straton sustine ca federatia a inregistrat profit in 2004, pentru prima oara in ultimii 15 ani, "un excedent de 3,3 miliarde de lei". Vizibil iritat de acuze, Straton a mai spus ca "numai cei orbi sau rau intentionati" nu vad progresele realizate de rugby-ul romanesc in ultimii ani. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.