cu: Sandra Bullock,
Jeremy Northam,
regia Irwin Winkler
PRO TV 20.15
Internetul face totul posibil. Cyber-spatiul este a opta minune a lumii. Nu si pentru Angela Bennet, o experta in computere pentr
cu: Sandra Bullock,
Jeremy Northam,
regia Irwin Winkler
PRO TV 20.15
Internetul face totul posibil. Cyber-spatiul este a opta minune a lumii. Nu si pentru Angela Bennet, o experta in computere pentru care pasiunea pentru universul digital se transforma in cel mai negru cosmar al vietii ei. Intr-o zi, in timp ce se afla in fata monitorului, Angela da, din intamplare, peste niste informatii guvernamentale strict secrete. Fara sa dea prea mare importanta aceastei descoperiri, Angela pleaca in Mexic intr-o vacanta pe care si-o planificase de mult. Cand se intoarce in SUA, descopera ca prietenul ei cel mai apropiat murise in conditii suspecte. Mai mult, numele, adevarata ei identitate a fost stearsa si, pe toate monitoarele politiei numele ei figureaza pe lista FBI cu cei mai cautati criminali din America. Angela isi da seama ca este victima unei conspiratii. Angela se va folosi de programul informatic pe care l-a descoperit pentru a ajunge la persoanele diabolice din spatele acestui complot. Cum nu exista nici un fel de dovezi fizice, ea va trebui sa lupte singura impotriva sistemului, doar cu ajutorul computerului. Lupta cu cyber-teroristii nu este deloc usoara, Angela trebuind sa se intrebuinteze serios. Pentru acest rol, Sandra Bullock a fost nominalizata, in 1996, la titlul de cea mai agreabila prezenta feminina intr-un film artistic.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.