Impresarul lui Laurentiu Reghecampf, Jorg Neubauer, a dezmintit informatiile potrivit carora fotbalistul roman al echipei Alemannia Aachen a fost arestat, miercuri, timp de cateva ore, pentru implicare in scandalul de manipulare a rezultatelor unor m
Impresarul lui Laurentiu Reghecampf, Jorg Neubauer, a dezmintit informatiile potrivit carora fotbalistul roman al echipei Alemannia Aachen a fost arestat, miercuri, timp de cateva ore, pentru implicare in scandalul de manipulare a rezultatelor unor meciuri din Germania. "Reghecampf a fost dus la sediul politiei, insa doar pentru a da o declaratie. in nici un caz nu a fost arestat", a precizat impresarul fotbalistului. Presa germana anuntase, miercuri, ca politia l-a retinut pe Laurentiu Reghecampf pentru a evita ca fotbalistul roman sa se sustraga cercetarilor, dar jucatorul a fost repus in libertate, dupa cateva ore.
Arbitrul Robert Hoyzer, acuzat ca a influentat rezultatele mai multor meciuri de fotbal la care a fost delegat sa le conduca, a nominalizat printre persoanele implicate in acest caz patru arbitri - Dominik Marks, Jurgen Jansen, Felix Zwayer si Wieland Ziller, fost arbitru international - precum si noua jucatori: Thijs Waterink, Alexander Lobe, Georgi Donkow (Paderborn, liga a III-a), Tomislav Piplica (Energie Cottbus, liga a II-a), Laurentiu Reghecampf (Alemannia Aachen, liga a II-a), Steffen Karl, Markus Ahlf (Chemnitzer FC, liga a III-a), Ignjac Kresic si Torsten Bittermann (Dynamo Dresda, liga a II-a).
Apartamentul din Cottbus al lui Reghecampf a fost perchezitionat, miercuri, in cadrul anchetei deschise de politie in acest caz. in cadrul operatiunii au fost perchezitionate casele a 19 persoane suspectate de implicare in manipularea rezultatelor. Purtatorul de cuvant al Parchetului din Berlin, Michael Grunwald, a confirmat organizarea perchezitiilor si a precizat ca acestea au avut loc in mai multe orase.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.