Conducerile Societatilor Publice de Televiziune si Radio recurg la abuzuri nepermise impotriva propriilor angajati, a apreciat ieri presedintele Uniunii Sindicale MediaSind, Cristi Godinac, intr-un comunicat de presa. "MediaSind denunta abuzurile la
Conducerile Societatilor Publice de Televiziune si Radio recurg la abuzuri nepermise impotriva propriilor angajati, a apreciat ieri presedintele Uniunii Sindicale MediaSind, Cristi Godinac, intr-un comunicat de presa. "MediaSind denunta abuzurile la care conducerile Societatilor Publice de Televiziune si Radio continua sa recurga, acestea ducand un adevarat razboi de gherila impotriva propriilor angajati", a precizat Godinac. Totodata, el a afirmat ca reprezentanti ai sefiei celor doua institutii publice ameninta si intimideaza permanent pe liderii de sindicat care protesteaza. Godinac a aratat ca presiunile asupra angajatilor s-au intensificat in pofida semnalelor de alarma trase in trecut de MediaSind. "Reamintim ca inca de la inceputul acestui an am solicitat constituirea unor comisii parlamentare de ancheta din care sa faca parte si sindicalisti", a spus Godinac care a subliniat gravitatea situatiei.
El a mai atras atentia ca o nerezolvare a problemelor va conduce la proteste publice cum ar fi pichetarea Societatilor Publice de Televiziune si Radio. "In cazul in care nu se va lua nici o masura in cel mai scurt timp, MediaSind va propune tuturor celor 8000 de membri pe care ii reprezinta sa se solidarizeze cu colegii din Radio si TVR si va organiza actiuni de protest in fata celor doua institutii de interes national din Bucuresti si din tara", a mai declarat Cristi Godinac. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.