Procurorii au considerat ca nu trebuie sa propuna instantei de judecata emiterea mandatului de arestare, intrucat la dosar exista probe contradictorii. Avocatii celor doi sustin ca expertiza anchetatorilor nu contine date reale, in timp ce procurorii

Procurorii au considerat ca nu trebuie sa propuna instantei de judecata emiterea mandatului de arestare, intrucat la dosar exista probe contradictorii. Avocatii celor doi sustin ca expertiza anchetatorilor nu contine date reale, in timp ce procurorii nu doresc sa comunice motivele exacte, pe motiv ca ar fi compromisa cercetarea penala. Ileana Juveloiu, avocata celor doi stramutati de lux acuzati ca au prejudiciat compania cu 4 miliarde de lei, spune ca expertiza efectuata de anchetatori nu corespunde cu cea realizata de clientii sai. ""Este vorba despre prejudiciu, care e mult mai mic decat cel stabilit de anchetatori"", a spus aceasta. Petre Ceusescu-Baleanu si Ion Dadalau sunt acuzati, alaturi de alte 18 persoane din companie, ca, datorita pozitiilor pe care le ocupau in institutie, aveau acces la informatii secrete din interiorul CNLO si, profitand de acestea, si-au cumparat case in zonele ce urmau sa fie demolate pentru a beneficia apoi de miliardele despagubiri de la companie.

MANTOG RESPINGE ACUZATIILE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.