hbo, ora 20.00
In Gigli, comedia neconventionala a lui Martin Brest ("Scent of a Woman", "Midnight Run"), lui Larry Gigli (Ben Affleck), un pungas marunt si bland, ii este incredintata o misiune de top - sa-l rapeasca pe Brian, fratele r
hbo, ora 20.00
In Gigli, comedia neconventionala a lui Martin Brest ("Scent of a Woman", "Midnight Run"), lui Larry Gigli (Ben Affleck), un pungas marunt si bland, ii este incredintata o misiune de top - sa-l rapeasca pe Brian, fratele retardat al unui puternic procuror federal, pentru a-si salva seful mafiot de la inchisoare.
Dupa ce se ascunde in garsoniera sa impreuna cu Brian, Gigli e socat atunci cand Ricki (Jennifer Lopez), o splendida femeie lipsita de orice prejudecati, este trimisa sa-l asiste, pentru ca seful sau e convins ca o va da in bara.
Din acest moment, lumea lui Gigli e intoarsa pe dos.
In ciuda tuturor argumentelor rationale, Gigli se indragosteste de inaccesibila Ricki, autoproclamata "lesbiana ucigasa" si face orice pentru a-i castiga afectiunea. Cu cat femeia ii opune mai multa rezistenta, cu atat mai puternica devine atractia.
Gigli si Ricki permit sentimentelor sa se amestece cu afacerile. Aceasta imprudenta declanseaza un neobisnuit lant de evenimente care le pune in pericol relatia. Ba chiar si viata.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.