Zile grele pentru antrenorul principal al viitoarei adversare a Stelei in Cupa UEFA, Valencia. Claudio Ranieri (foto) nu mai e in gratiile suporterilor, 74% din acestia cerandu-i demisia imediata, intr-o ancheta realizata pe site-ul oficial al forma
Zile grele pentru antrenorul principal al viitoarei adversare a Stelei in Cupa UEFA, Valencia. Claudio Ranieri (foto) nu mai e in gratiile suporterilor, 74% din acestia cerandu-i demisia imediata, intr-o ancheta realizata pe site-ul oficial al formatiei. Fanii ii reproseaza tehnicianului eliminarea din Liga Campionilor si din Cupa Spaniei, precum si pierderea oricarei sanse practice de a-si apara titlul. Recent, "liliecii" au primit o noua lovitura: Ayala a suferit o fractura intercostala si va fi indisponibil patru saptamani, astfel ca nu va evolua impotriva Stelei.
in ceea ce-i priveste pe romani, acestia au invins miercuri, cu 5-0, formatia italiana de amatori Angri Calcio, intr-un meci considerat in micuta localitate peninsulara drept cel mai important eveniment al ultimilor 20 de ani. intr-un material intitulat "Zenga... 20 de ani dupa Maradona", site-ul oficial al gruparii italiene a notat ca antrenorul stelist e a doua personalitate sportiva care vine pe stadionul din Angri, dupa ce Maradona a jucat aici cu echipa sa, Napoli, intr-un meci amical in sezonul 1984/1985.
Urmatorul amical al Stelei va avea loc maine, tot in Italia, in compania austriecilor de la Grazer AK. Bucurestenii vor intalni Valencia in optimile de finala ale Cupei UEFA, mansa tur urmand sa se desfasoare la 16 februarie in Spania, iar returul la 24 februarie, la Bucuresti.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.