Ma numesc Balasoi Gherghina, sunt o femeie invalida, fara picioare si traiesc dintr-o pensie de doar 2,5 milioane lei. Doresc sa fac un apel la redactia dumneavoastra care a ajutat multa lume amarata. Problema mea este urmatoarea: in casa in care loc
Ma numesc Balasoi Gherghina, sunt o femeie invalida, fara picioare si traiesc dintr-o pensie de doar 2,5 milioane lei. Doresc sa fac un apel la redactia dumneavoastra care a ajutat multa lume amarata. Problema mea este urmatoarea: in casa in care locuiesc am doar o singura fereastra. Tamplaria este foarte veche si din cauza asta nu se mai inchide bine si bate vantul de parca ar fi afara. Mai ales ca se face curent cu usa, care este la fel de veche si crapata. Am pus carpe si la geam si la usa. Geamul l-am astupat de tot, dar tot vine curent. Va rog, daca cineva doreste sa ma ajute cu un geam si o usa deoarece eu nu am acesti bani sa-mi cumpar. Va rog din inima, poate cineva cu suflet bun poate sa ma ajute.
Gherghina Balasoi, Bucuresti


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.