Acum, in plina iarna, pielea noastra sufera mai mult ca oricand din pricina frigului si a hidratarii insuficiente. Cremele hidratante dar si produsele naturiste va pot ajuta sa tratati pielea uscata si imbatranita.
Chiar daca organismul "nu c

Acum, in plina iarna, pielea noastra sufera mai mult ca oricand din pricina frigului si a hidratarii insuficiente. Cremele hidratante dar si produsele naturiste va pot ajuta sa tratati pielea uscata si imbatranita.
Chiar daca organismul "nu cere", consumati multe lichide. Specialistii considera ca aparitia timpurie a ridurilor si imbatranirea prematura a pielii sunt rezultatul deshidratarii. De aceea, se recomanda consumul de lichide. in plus, pentru ca pielea sa-si recapete elasticitatea, trebuie folosite creme hidratante. incercati sa nu va spalati pe fata cu sapun, ci folositi galbenusul de ou.
Iata si cateva produse naturiste care va pot ajuta sa aveti o piele frumoasa.
* Ulei de Borago Vita Caps - actioneaza ca un tonic asupra pielii, redand elasticitatea. Contine vitamina E care impiedica procesul de inbatranire a pielii. Acest ulei are efect antiinflamator, ajuta la scaderea tensiunii arteriale, la intarirea sistemului imunitar si a sistemului nervos. Produsul ajuta si la scaderea colesterolului, reusind astfel sa reduca pericolul aparitiei aterosclerozei. Prezentare: flacon cu 48 capsule. Administrare: 1-3 capsule/zi intre mesele principale. Pret: 370.000 lei.
* Ulei de Primula cu vitamina E si fier - catifeleaza pielea si impiedica aparitia eczemelor. Contine vitamina E, cu rol antioxidant, ce poate inlatura procesul natural de imbatranire. Regleaza nivelul lipidelor si ajuta la atenuarea starilor de nervozitate. Prezentare: flacon cu 30 capsule. Administrare: o capsula/zi. Pret: 250.000 lei. Pe langa aceste medicamente exista si cateva creme care va vor ajuta sa aveti pielea frumoasa.
* Crema Antirid Q4U - contine lanolina, uleiuri vegetale si germeni de grau. Ajuta la regenerarea si hidratarea pielii, previne formarea radicalilor liberi. Are cantitati apreciabile de vitamina E si e destinata tenurilor foarte uscate, ridate, predispuse la imbatranire timpurie. Prezentare: cutie cu 50 g. Aplicatii: dimineata si seara pe fata, gat si decolteu. Pret: 80.000 lei
* Crema antirid cu laptisor de matca si miere de albine Q4U ajuta la atenuarea ridurilor deja instalate si impiedica formarea altora noi. Este potrivita pentru tenurile foarte uscate si ridate si pentru cele predispuse la imbatranire prematura. Prezentare: flacon cu 50 g. Aplicatii: dimineata si seara, pe fata, gat si decolteu. Pret: 60.000 lei.
* Crema antirid cu extract de musetel, galbenele, sunatoare, vitaminele A si E - este o crema foarte grasa, destinata ingrijirii pielii foarte uscate. Trebuie folosita cand afara este ger sau vant puternic. Ajuta la mentinerea apei in tesuturi, impiedica instalarea ridurilor, calmeaza iritatiile si este recomandata tenurilor foarte sensibile. Prezentare: flacon cu 100 ml. Aplicatii: dimineata si seara. Pret: 150.000 lei.
* Lotus Herbal - este o crema de fata cu extract de seminte de gutui, potrivita pentru un ten foarte ridat si imbatranit. Contine extract de ginseng si ulei de germeni de grau care sunt surse importante de vitamina E. Ajuta la mentinerea prospetimii si reda stralucirea pierduta. Prezentare: cutie cu 50 g. Pret: 250.000 lei. Produsele prezentate le puteti gasi in magazinele de produse naturiste din str. Baia de Fier nr. 5 (din str. Sf. Vineri, tramvaie: 16, 40, 5, 14); str. Matei Voievod 135, strada de la intersectia Vatra Luminoasa cu soseaua Mihai Bravu si strada Traian nr. 118.

Leacuri la indemana oricui

* Bai si comprese cu ceai de sanziene, nalba, galbenele, flori de salcam, frunze de urzica;

* Masti cu drojdie de bere, miere de albine, galbenus de ou;

* Masti cu pulpa de portocala amestecata cu branza de vaci si ulei de masline;

* Aplicatii seara, dupa demachiere perfecta, cu ulei de migdale, ulei de masline sau ulei de germeni de grau.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.